Støtt vår sak - bidra til å spre kunnskap og bevissthet

Tusen takk for at du vurderer å støtte vårt arbeid i å eksponere skeiv teori i lærebøkene og videre i lovverk, språk, statlige retningslinjer og handlingsplaner.

Kontaktpersoner for SkeivTeori.no er:

Truls Olufsen-Mehus
Nettredaktør for SkeivTeori.no og prosjektleder for Kristent Ressurssenter AS
tlf 47458919, epost truls@kressurs.no

Hvem er vi?
Nettsiden er levert av av Kristent Ressursenter AS. Kristent Ressurssenter er et ideelt foretak som skal løfte fram den kristne virkelighetsforståelsen om barn, familie, kjønn og seksualitet. Kostnadene til prosjektmedarbeider, webdesign og gjennomføring har vært mulig ved hjelp av pengegaver fra engasjerte folk og frivillige organisasjoner. 

Prosjektet er løst med støtte og innspill fra erfaringer gjort av foreldre og lærere knyttet til Foreldrenettverket. Foreldrenettverket er et selvstendig og uavhengig nettverk av foreldre som vil verne om og forsvare barns rettigheter, barns beste og foreldreretten i møte med Pride-ideologi og skeiv teori i barnehager og skoler.

Hvorfor støtte?
Det er tøft å stå opp for i denne saken, det er politisk ukorrekt og det vil begrense både jobbmuligheter for personene som står fram, og det vil føre til ulike form for angrep i en svært hard offentlig debatt. Men jobben må gjøres av noen, og vi har mannskapet og kompetansen til å ta akkurat denne jobben. 

Støtte av vårt arbeid går til:
– videreutvikling av nettsiden
– arbeid med nye funn
– kjøp av annonser i digitale og tradisjonelle medier
– arbeid i sosiale medier
– presse- og mediearbeid
– deltakelse i debatter
– nettverksbygging: hjelpe, støtte og engasjere lærere og foreldre i grupper over hele landet
– opptil 40% jobb-stilling til ukentlig drift av nettsted og sosiale medier og nettverksbygging

Formålet med SkeivTeori.no

Formålet med nettsiden er å gi foreldre og lærere konkrete bevis på hvor langt det er gått når barn ned til 8 år skal lære om kjønnsidentitet, og målet har vært å ansvarliggjøre med dokumententasjon, at det er en liten interesseorganisasjon, foreningen Fri, som står bak, ikke flertallet av foreldre i landet. Av den grunn tror vi nettsiden kan bidra til en offentlig opplyst debatt og til nødvendig endring. 

FILM: Introduksjon til prosjektet – hvor langt er det gått?

Fakta er tilsidesatt for å ivareta følelser og innføring av skeiv teori er et antropologisk eksperiment. Barna våre møter skeiv teori på barne-TV, supernytt, i skolebøker, sosiale medier, nyhetene og fra det offentlige. Filmen gir et statusbilde av skeiv teori i Norge.

Valgfritt beløp til VIPPS:  744055
Valgfritt beløp til kontonummer:  2480 36 86803

Skroll til toppen